Stroopwafel Latte

Gepubliceerd op 24 juni 2018 om 22:52

Een typisch Hollandse koffie geïnspireerd door de overheerlijke stroopwafel.  Waarom apart van elkaar eten als je het lekker kunt combineren?

 

nodig:

- (mini-) stroopwafels

- 10 ml karamelsiroop

- snufje  speculaaskruiden

- 1 espresso

- volle melk

- slagroom

- karamelsaus

 

Pak en Latte-glas en schenk onderin de karamelsiroop. Meng de melk met de speculaaskruiden en schuim deze op. Gebruik de bolle kant van een lepel om de melk rustig op de karamelsiroop te schenken om mooie laagjes te creëren. Zet een espresso en schenk deze rustig in de melk zodat het tussen het schuim en de melk valt. Garneer met slagroom, karamelsaus en kleine stukjes stroopwafel. Oh, en natuurlijk een grote stroopwafel ernaast :D

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb